تصمیم گرفتیم با توجه به درخواستهای دوستان یه سری فیلمهای اموزش بافتنی رو گرداوری و در سایت قرار بدیم
امیدوارم از این فیلمهای اموزشی نهایت استفاده رو مخصوصا بانوان محترم ببرند
حجم هر کدام از فیلمها از 4 مگابایت هست تا 26 مگابایت
رمز فایلها www.1et.ir
حدود 16 فیلم هست که برای سهولت دانلود تک تک اپلود کردیم برای دانلود فیلمها به ادامه مراجعه بفرمایید
دانلود فیلم اموزشی تزیین کلاه بافتنی با پوم پوم
دانلود آموزش ژوته برای ایجاد سوراخ در بافت
آموزش تصویری و ویدئوئی بافت پیچ
دانلود اموزش بافت بدون درز از میلهای دوطرفه
دانلود اموزش کم کردن دونه در بافتنی
دانلود اموزش بافتنی با میلهای دو طرفه یا همون میل جوراب بافی
دانلود اموزش اضافه کردن دونه جدید با استفاده از سرانداختن در وسط بافت
سلامتنیوز: مسئول آموزش کلینیک سلامت خانواده دانشگاه شاهد با بیان اینکه «تفاوتهای جنسی بین زن و مرد به طور طبیعی وجود دارد و این تفاوتها اختلال نیست و زمانی که زن و شوهر از این تفاوت جنسی خود آگاه نباشند میان آنها فاصله میافتد.»، گفت:« زمانی که مرد بخواهد میزان عشق و علاقه همسر خود را بسنجد یکی از شاخص هایش داشتن رابطه جنسی خوب است و در مقابل زن دوست دارد همسرش عشق و علاقه خود را به صورت کلامی و رفتاری ابراز کند و پیشنیاز رابطه زناشویی برای زن، عشق است.»
دکتر محمد حسین اخوان تقوی در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز اظهار داشت:««تفاوت های جنسی بین زن و مرد به طور طبیعی وجود دارد و این تفاوت ها اختلال نیست بلکه به صورت کاملا طبیعی بین زن و مرد وجود دارد.مهمترین تفاوت جنسی بین زن و مرد تفاوت در چرخه پاسخ جنسی است.با اولین نگاه به منحنیهای پاسخ جنسی در مردان و زنان میتوان دریافت که چرخه پاسخ جنسی زنان در تمام مراحل کندتر و آرام تر از چرخه پاسخ جنسی آقایان است، یعنی به هنگام روابط زناشویی مرد بلافاصله تحریک شده و به اوج لذت جنسی میرسد در حالی که حالت تحریک در زن تازه شکل گرفته و در حال افزایش است.»
وی افزود:« اگر منحنی پاسخ جنسی را رسم کنیم در این منحنی مرد در حالی که به اوج لذت جنسی نزدیک میشود در زن برانگیختگی جنسی در نیمه و حتی کمتر از نیمه راه قرار دارد، ازسوی دیگر برانگیختگی مرد پس از ارضاء بلافاصله فروکش می کند و به پایان میرسد اما در زن برانگیختگی بسیار کند و آرام فروکش میکند.»
دکتر محمد حسین اخوان تقوی افزود :«این حالت متفاوت در زن و شوهر را میتوان به دو دیگ خالی و پر تشبیه کرد، یعنی مرد دیگی لبریز است که میخواهد هر چه سریعتر خالی شود و در مقابل زن دیگی خالی است که میخواهد پر شود.بنابراین مهمترین نکته در این میان فرصت دادن مرد به زن است تا از تحریکات پر شود و اگر چنین نشود زن هرگز از رابطهاش احساس رضایت نمی کند و ناکام میماند و مرد هم ارضا عمیق و کاملی را احساس نمیکند و بنابراین به دفعات بیشتری خواهان روابط زناشویی است و زمانی که زن زیربار این رابطه به دلیل عدم تحریکات کافی و زمان لازم برای تحریک شدن نمی رود مرد شکایت می کند که همسرش به او توجهی نمیکند در صورتی که اگر یک رابطه به خوبی انجام شود کیفیت خوب باعث میشود کمیت را تحت الشعاع قرار دهد و با داشتن یک رابطه زناشویی خوب نیاز به زناشویی مکرر کم میشود.»
مسئول آموزش کلینیک سلامت خانواده دانشگاه شاهد گفت:«تفاوت جنسی دیگر بین زن و شوهر این است که در یک رابطه زناشویی ممکن است زن بتواند چندین بار اوج لذت جنسی را تجربه کند اما این حس در مردان به این صورت نیست مرد در یک رابطه زناشویی فقط یک بار میتواند به اوج لذت جنسی برسد.»
وی گفت:«ما در مثالی مرد را به خورشید و زن را به ماه تشبیه میکنیم یعنی مردان در پاسخ و برانگیختگی جنسی کمتر دچار نوسان هستند و به طور نسبی همیشه برای برقراری رابطه زناشویی آمادگی دارند اما در زنان همانطور که نمیتوان ماه را همیشه به صورت قرص کامل دید زنان نیز چنین هستند یعنی خانم ها در میل جنسی و پاسخ دهی به تحریکات جنسی همسر نوساناتی دارند و این نوسان در طول ماه و حتی در دورههای مختلف زندگی (بارداری ،شیردهی ،…..) وجود دارد.»
دکتر محمد حسین اخوان تقوی در ادامه اظهار داشت:«از دیگر تفاوت های جنسی موجود در بین زن و مرد این است که مرد اگر برای برقراری رابطه زناشویی با همسر خود تمایلی نداشته باشد هرگز نمیتواند نقش بازی کند چرا که در صورت بیمیلی قادر به نزدیکی یا انزال نیست .اما زن به راحتی میتواند نقش بازی کند و به دلیل وجود همین تفاوت میتوان به یک اصل مهم اشاره کرد که در اکثر مواقع مرد باید برای برقراری رابطه زناشویی با همسرش پیشقدم شود چرا که اگر مرد برای نزدیکی تمایلی نداشته باشد این رابطه ناکام میماند اما زمانی که مرد برای نزدیکی پیشقدم میشود زن می تواند نقش تحریک کننده را برای همسرش ایفا کند.»
وی گفت:«از دیگر تفاوت های جنسی زن و مرد این است که بعد از بلوغ در مردان و زنان سائقه جنسی ایجاد می شود اما در زنان، برخی آن را احساس نمی کنند و فقط زمانی احساس نیاز می کنند که برانگیخته شوند، ازاینرو پیشقدم نشدن زن برای رابطه زناشویی با همسر نباید به عنوان بیمیلی یا سرد مزاجی وی از سوی شوهرش تلقی شود.»
مسوول آموزش کلینیک سلامت خانواده دانشگاه شاهد دتصریح کرد:« زمانی که مرد بخواهد میزان عشق و علاقه همسر خود را بسنجد یکی از شاخصههایش داشتن رابطه جنسی خوب است و در واقع میتوان گفت پیش نیاز عشق برای مرد رابطه زناشویی خوب است و در مقابل زن دوست دارد همسرش عشق و علاقه خود را به صورت کلامی و رفتاری ابراز کند و ایجاد فضاهای عاشقانه و روابط عاطفی و صمیمی و متعهدانه نشان دهنده عشق همسر است و در واقع پیش نیاز رابطه زناشویی برای زن عشق است.»
دکتر اخوان تقوی خاطر نشان کرد:« زمانی که زن و شوهر از این تفاوت جنسی خود آگاه نباشند تفاوت نگرش پیدا می کنند و میان آنها فاصله میافتد و مرد احساس میکند که همسرش سرد مزاج است و زن در مقابل احساس میکند که شوهرش به او فقط به چشم ابزار و وسیلهای برای رسیدن به هدف نگاه میکند و اینجاست که نه زن عشق شوهرش را احساس می کند و نه مرد از یک رابطه زناشویی خوب با همسرش بهرهمند میشود.»
دانلود آموزش مسائل جنسی و زناشویی – قسمتی از فیلم آموزشی “آشنای محبوب”
توضیحات:
این فیلم که چندی پیش در ایران توسط متخصصان با مجوز وزارت بهداشت و وزارت ارشاد تهیه شد، و با نام نرم افزار آموزشی ویدئویی “آشنای محبوب” در داروخانه ها و مراکز دیگر برای فروش عرضه شد. بیشتر به منظور آشنایی خانواده ها و زوج ها با مسائل جنسی است. در ایران بیشتر آمار طلاق ها بر اثر عدم ارضای جنسی طرفین در زندگی زناشویی است و علت این امر عدم آشنایی زوجین با مسائل زناشویی است.«راهنمای روابط زناشویی و بهداشت مسایل جنسی»
…
دانلود آلبوم جدید و بسیار زیبا و شنیدی کالکشن از یـــاس
خدمات وبلاگ:
(1)-
***چاپ مقاله ISI در مجلات نمایه شده در سایت تامسون
***چاپ مقاله در مجلات ISC
*** چاپ مقاله در مجلات مورد تایید وزارت علوم و دانشگاه آزاد
*** چاپ مقاله در کمترین زمان ممکن
*** دریافت هزینه بعد از گرفتن نامه پذیرش مقاله
*** قیمت توافقی و کمتر از سایر موسسات دیگر
(2)-
***ترجمه متون فارسی به انگلیسی
***ترجمه متون انگلیسی به فارسی
*** تایپ رایگان و نرخ ارزانتر نسبت به سایر موسسات
(3)-
*** تهیه پایان نامه و پروپزال
*** تجزیه و تحلیل آماری
*** تهیه و تدوین مقاله آی اس آی و علمی پژوهشی
شماره تماس:
0636-682-9159
0938-478-5735
ایمیل موسسه:
isilpub@gmail.com
isilp
مواد لازم برای ۸ نفر:
انار بزرگ
۲ عدد
لیمو ترش (لیمو شیرازی)
یک عدد
شکر
یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ
۲ پیمانه
طرز تهیه بستنی انار :
• با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
• مقداری از دانه های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.
• به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
• به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.
• مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
• بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه های انار تزیین کنید.
آموزش تهیه رولت بستنی کاکائویی
بعد از آماده شدن نان رولت، سینی را از فر خارج کرده و کمی پودر قند روی نان بپاشید. یک حوله بزرگ آماده کرده و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید…
وقتی قرار باشد به جای خامه داخل کیکها و شیرینیهای تر از بستنی استفاده شود، آن دسر فارغ از شکل ظاهریاش به کیک بستنی تغییر نام پیدا میکند. این رولت بستنی پیشنهادی هم در واقع نوعی کیک رولتی است که به جای خامه در آن از بستنی استفاده شده و یک دسر کاملا تابستانی است.
مواد لازم برای ۸ نفر
۵ عدد تخممرغ
۵ قاشق سوپخوری آرد
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
نوک قاشق چایخوری وانیل
۵ قاشق سوپخوری پودر قند
۵۰۰ میلی لیتر بستنی کاکائویی
۱ بسته کوچک خامه صبحانه شکلاتی
طرز تهیه:
۱ تخممرغها را شکسته و زرده و سفیده آنها را از یکدیگر جدا کرده در ظرفهای جداگانهای بریزید. سفیدهها را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفت شود؛ بهطوری که وقتی کاسه را برمیگردانید، از کاسه جدا نشود.
۲ به کاسه محتوی زردهها پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن آنقدر بزنید تا خمیری سفید و یکدست به دست آید. حالا نوبت مخلوط شدن زردهها و سفیدههاست که باید سفیدهها را به آرامی وارد کاسه زردهها کنید و ملایم با یکدیگر مخلوط کنید.
۳ آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده، به ترکیب تخممرغها را بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. فر را روش کنید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۴ کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با دست روی سطح کاغذ روغنی را کمی چرب کنید. مایه آماده شده را روی کاغذ روغنی ریخته و با پشت قاشق آن را خوب صاف کنید.
حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و ۳۰-۲۵ دقیقه حرارت دهید تا نان رولت پخته و آماده شود.
۵ بعد از آماده شدن نان رولت، سینی را از فر خارج کرده و کمی پودر قند روی نان بپاشید. یک حوله بزرگ آماده کرده و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی سینی فر قرار دهید و با کمک حوله و کاغذ روغنی زیر نان، نان را روی حوله (در واقع روی کاغذ روغنی دوم) برگردانید. حالا به آرامی کاغذ زیر نان را جدا کنید.
نان را با کمک حوله لوله کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
۶ بستنی را از فریزر درآورده، مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و بتوانید به راحتی آن را روی نان پهن کنید. نان آماده و خنک شده را از یخچال خارج کرده و روی سطح صافی پهن کنید. حالا بستنی نرم شده را به طور یکنواخت روی نان پخش کنید. وقتی همه سطح نان به بستنی آغشته شد، دوباره با کمک حوله نان را لوله کنید.
۷ نان بستنی رول شده را با فویل آلومینیومی بپوشانید و خوب بستهبندی کنید و در فریزر قرار دهید. حدودا باید سه ساعت در فریزر بماند تا آماده شود.
۸ بعد از این مدت رولت بستنی آماده را از فریزر خارج کرده، فویل آلومینیوم را از دور آن با دقت باز کرده و با خامه تزئین کنید. به این صورت که خامه را کمی با چنگال بزنید تا یکدست شود، بعد آن را در قیف مخصوص یا کیسه پلاستیک ریخته و از یک گوشه آن سوراخی کوچک ایجاد کرده و به شکل دلخواه روی رولت را تزئین کنید.
منبع : لقمه
مواد لازم- بستنی وانیلی: ۲ لیوان/ کورن فلکس: ۱ لیوان/ دارچین: نصف قاشق چایخوری/ پودر نارگیل: یک سوم لیوان/ شیر: ۱ قاشق چایخوری/ تخم مرغ: ۱ عدد/ عسل: مقداری.
طرز تهیه:
کورن فلکس را داخل کیسهای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.
با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنیها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند.
تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند، بستنیها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس بستنیها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند (برای هر بستنی ۲۰ ثانیه زمان کافیست)، پس از آماده شدن میتوانید بستنی را همراه با عسل، خامه، سس شکلاتی و … سرو کنید.
بستنی سنتی یکی از دسرهای بسیار خوشمزه مقوی و قدیمی هست که همیشه و در همه جا طرداران زیادی داره و از پیر و جوان گرفته تا زن ومرد و کودک و جوان کسی نیست که بستنی سنتی رو دوست نداشته باشه.این بستنی در جاهای مختلفی بفروش میره و البته بعضی هاشون فقط اسم بستنی سنتی روش هست و بعضی ها مخصوصا خانم هایی که علاقه به تهیه دسر و شیرینی پزی دارن دوست دارن خودشون درست کنند و به همین خاطر یک آموزش ساخت و تهیه بستنی خوب و روان پیدا کردم که در اینجا براتون ارائه داده میشه تا بتونید خودتون این بستنی خوشمزه رو بسازید.
مواد لازم :
شیر پر چرب یک لیتر
شکر 400 گرم
ثعلب یک قاشق غذاخوری سرخالی
گلاب یک دوم پیمانه
خلال پسته به میزان لازم
خامه و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه
قبل از هر کاری 100 گرم خامه را تو یک کیسه فریزر خالی می کنید و با دست خوب پهنش می کنید به قطر یک تا دو میل بیشتر نشه که موقع خوردن اذیت می کنه و بذارید تو فریزر تا ببنده اگر مایل هستید بیشتر خامه استفاده کنید .
شیر را میذاریم یک کم گرم بشه کم نه زیاد همین که از دمای یخچال بیرون بیاد کافیه.شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم و خوب به هم میزنیم اگر این کار را نکنین وقتی ثعلب را تو شیر ریختیم گلوله گلوله میشه و کار میده دستمون حالا بیا و مخلوطش کن کلی دردسر داره.
وقتی شکر و ثعلب خوب مخلوط شدن مثل زمانی که میخوایم کیک درست کنیم آرد را به تدریج میریزیم اینجا هم همین کار را
می کنیم به آرامی و به تدریج شکر را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی میزنیم بعد دوباره شکر و هم زدن .
این مایه باید خوب زده بشه طوری که تغییر شکل شیر را کاملا حس می کنید همینطور که تو عکس می بینید شیر کشدار شده وقتی مقداری شیر را از بالا بریزید سریع نمی ریزه و کش میاد البته هنوز خیلی رقیقه و کار داره تا بستنی بشه .
تو این مرحله گلاب و زعفران را بهش اضافه می کنیم زعفران به کرم خودتون بستگی داره که چقدر بخواین زرد بشه فقط
حواستون باشه که بعد از بستن بستنی رنگش روشنتر میشه بنابراین از اون رنگی که مد نظرتون هست یک کم بیشتر باید
بهش زعفرون بزنید .
این عکس را گرفتم که تقریبا متوجه بشید قدیم به چه صورت بستنی را درست میکردن .
خب مایه ما به مرحله ای رسیده که باید بهش سرما بدیم کسانی که بستنی ساز دارن این مایه را بریزن تو مخزن بستنی سازشون درش را ببندن اگر یخ لازم داره بریزن دورش اگر نه که هیچ و روشنش کنند به مدت 40 تا 50 دقیقه بعد درش بیارن بهش خلال پسته و خامه خرد شده اضافه کنند و بذارن تو یخچال بعد از 7 تا 8 ساعت بستنی آماده خوردنه .دوستانی که بستنی ساز ندارن مایه را تو همین ظرفی که هست بذارن تو جا یخی یا فریزر و هر 5 دقیقه یک بار درش بیارن و با همزن دستی مخلوطش کنند تا یخ نزنه تمام لایه ای را که اطراف ظرفتون بسته را کاملا مخلوط کنید کمی طول میکشه ولی میارزه خسته نشید بعدش که میخورینش بازم هوس می کنید درستش کنین .وقتی بست و به این حالت که تو عکس می بینید رسید کافیه چون دیگه یخ نمیزنه .
بهش خلال پسته هر چقدر که دوست دارین اضافه کنید خامه ای را که تو فریزر گذاشتین در بیارین و بریزین روی بستنی و با
قاشق خردش کنید و مخلوطش کنید .
بذارید 7 تا 8 ساعت تو فریزر بمونه بعد در کنار خانواده نوش جون کنید .